Producten


Bezoek onze webwinkel voor actuele aanbiedingen.


  <---    U kunt eenvoudig bestellen via onze webwinkel.Bruinkool briketten

Union Bruinkool Briketten 10Kg

De Heiz-Profi 10Kg verpakkingen zijn handzaam en gemakkelijk te dragen. Een 10Kg pakket bevat totaal 18 bruinkool briketten. De afmetingen van dit pakket: LxBxH = 27x19x19 cm


Heiz-Profi 25Kg (Uitverkocht)

Bruinkool briketten

De Heiz-Profi 25Kg verpakkingen betaan uit 44 bruinkool briketten. Deze worden bij elkaar gehouden door een zeer stevige draagband. Een tip voor gebruik: Doe een pak in een grote AH tas en knip het handvat door. Briketten zijn ook gemakkelijk te stapelen omdat ze zijn voorzien van kuiltjes en bolletjes die precies in elkaar passen. Het pakket van 25Kg heeft de afmetingen: LxBxH = 45x19x30 cm
Union pallets (Uitverkocht)

Voor grootverbruikers leveren wij ook bruinkool briketten per pallet. Zie onze Webwinkel Voor de actuele prijzen.Hoge kwaliteit Pellet korrels (Uitverkocht)

Tot het eind van het winterseizoen hebben wij een beperkte voorraad pellets voor uw pellet kachel. Deze worden geleverd in zakken van 15Kg. Waar bij de verbranding van fossiele brandstoffen het C02-gehalte in de lucht toeneemt, is het verbranden van pellets een CO2-neutrale oplossing. Het hout heeft het CO2 tijdens zijn groei opgenomen uit de lucht en recyclet dit. De verbranding is daarom CO² neutraal.Hardhout Briketten (Uitverkocht)

Dit pakket van 10Kg bevat 12 holle staven van geperst hardhout ook wel Pini Kay genoemd. Deze briketten zijn 100% hardhout met FSC keurmerk en er is geen bindmiddel of lijm aan toegevoegd.Geperste hout briketten (Uitverkocht)

Bruinkool briketten

Ook leveren wij bij de Bruinkoolspecialist geperste hout briketten ook wel RUF genoemd. Deze zijn lijmvrij en worden geleverd in 10Kg pakketten die volledig geseald zijn. In elk pakket zitten 12 briketten. Ook deze briketten leveren wij gratis vanaf 100Kg.

Uiteraard kunt u ook zelf een combinatie houtbriketten en bruinkool briketten samenstellen.Firefix Kachel Ventilator (Uitverkocht)

Deze Automatische FAN wordt geleverd rechtstreeks door de bruinkoolspecialist.
Voor vrijstaande hout/gaskachels met een oppervlakte temperatuur tussen de 65ºC en 340ºC. De Firefixfan wekt z’n eigen electriciteit op middels een zogenaamd peltier element en voert tot 200 kubieke meter warme lucht per uur door de ruimte. De Firefixfan is ideaal om uw houtverbruik te verminderen en om meer warmte in uw leefruimte te creëren.
Een technische uitleg over het Peltier element (PDF) aangeboden door de basis elektronica training van pqtrain